Известие

Collapse
No announcement yet.

Загряваща Алфа 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Лоши новини от сервиза не е и от водната помпа. В Понеделник ще разхвърлят двигателя и вече ще видим там какво ще покаже
    Alfa 146 1.6 ТS 16 V

Comment

Ок дотук са ясни симптомите-загрява-но не се разбира откъде-радиатор(проверен) не е ,водна помпа(Проверена)не е,освен спукана глава или изкривена!ама ако е спукана ще ти омеши водата с масло или маслото ще ти е боза!Всичко води пак към водна помпа-странна работа е при тебе-виж да нямаш течове-антифриза намалява ли ти прегледаи за някой друг симптом!Иначе ако ти свалят главата карай я на скенер да я снимат-там ще покаже в какво състояние е.Това с плюването на водата е симптом за термостат заседнал(но не е от него)-дали пък нещо не ти е запушено по системата?Странна работа-накрая да не се окаже някоя смешка-поне ти го пожелавам,но с това загряване шега не бива!Успех в намирането на болката и пиши какво и е било,че ми е интересно и на мене.
      155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
      Powered by ...
      sigpic

Comment

Ами вече е ясно оня ден я пробвахме духа. Свалихме и пак е издухала гарнитура което е ясно, че главата е крива. Утре я давам да я шлаифат и по живо по здраво във Вторник тряя колата да е готова.
        Alfa 146 1.6 ТS 16 V

Comment

Лош късмет колега-но на колата де е а не на нас!Единствения съвет който мога да ти дам(от личен опит)провери колко ще ти вземат за шлайфа и цялата работа по главата да не се окаже че сумата ще надвиши стоиноста на същата глава ако си я вземеш 2 употреба-значи на мене ми искаха около 550лв за заваряване на 2 дупки +шлайф,легла и т.н а аз я намерих за 350лв и сега съм с друга глава,платил съм по малко и ремонта беше за 1ден!така че попитай преди да оправяш твоята!Успех
          155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4